Ervaringen

leefstijl

Lennart de Graaf '21: Wat ik bij andere coaches vaak mis in persoonlijke aanpak, vind ik wel bij Kristel Buster. Er is vanaf het begin een erg goede klik, veel ruimte om echt te kijken naar de problemen die er bij mij persoonlijk spelen. Eigen inbreng is echt het 'vertrekpunt' van het traject en levert dus ook een individueel & gepersonaliseerd 'behandelplan' op. Ik ben zeer tevreden over Kristel. Haar coaching en begeleiding is mijn vertrekpunt geweest naar een echte verandering in mijn leefstijl; op gebied van gezondere voeding, beweging & stress. Het fijne is dat Kristel écht luistert naar waar ik me op dat moment bevind. De coach interventies worden daar goed op afgestemd, dwz niet een interventie waar ik  nog niet aan toe bent of die 'te laat' komt. Kristel weet de juiste balans te vinden bij de interventies. Op vaak subtiele wijze weet ze de goede coaching vragen te stellen, die precies helpen om terecht te komen bij 'waar het zeer doet'. Dit doet ze echter zonder dat eea belerend overkomt. Kristel is precies zoals een goede coach moet zijn; als een fijne sparringpartner, die je zelf laat ontdekken hoe je van 'de weg kwijt' naar 'op het juiste pad komt'. Zonder het voor te kauwen of in een vast format aan te bieden.

Anoniem; Mijn werkgever bood stoppen met roken begeleiding aan. Ik had gehoord dat Kristel haar achtergrond "medisch' was en dat ze ook verstand heeft van Diabetes. Ik ben na de bijeenkomst na haar toegegaan en gevraagd of ze me wilde begeleiden bij mijn leefstijl. Met de goedkeuring van mijn werkgever en huisarts zijn we gestart. En WAUW wat is dat een goede zet geweest, stap voor stap ben ik gezonder gaan eten, meer gaan bewegen. Kristel is zeer praktisch ingesteld en geeft ook die adviezen. Ik ben inmiddels helemaal van mijn insuline spuiten af, gebruik nog maar 1 pilletje. Echt fantastisch!! Ik voel me SUPER!!

 

JvB '18: Ik voelde me al enige tijd niet goed, niet fit. Ik wist zelf wel dat mijn leefstijl niet zo best was. Ben via huisarts bij Kristel terecht gekomen. Met 3 gesprekken heeft ze me 'op de rit' gekregen, met hele bruikbare en praktische tips. Voel me nu stukken fitter, eet veel gezonder. Kristel is makkelijk in gesprek, bekijkt samen met je naar je situatie en denkt mee in oplossingen die voor jou handig zijn.

 

A. Baeten: Op het werk werden er vitaliteit workshops aangeboden, zo ben ik bij Lijfstijlcoaching terecht gekomen. Ik ben, daarna, middels afspraken met Kristel,  super goed geadviseerd over voeding en de juiste producten. Ik heb suikerziekte en mede door Kristel, zijn deze waarden nu veel beter! Ben ook afgevallen, beweeg nu veel meer en voel me veel fitter! Enorm fijn dat ik dit mee mocht doen. Heb mijn werkgever ook echt bedankt dat ze dit georganiseerd hebben.

 

J. Spiering: via een relatie ben ik met Kristel in contact gekomen. Met heel veel respect voor mijn eigen keuzes heeft ze me begeleid naar een gezondere leefstijl. Kristel is zeer vriendelijk & prettig persoon.

  

Y. Hermans: ik heb via mijn werk een gezondheidscheck laten doen. Ik kreeg de mogelijkheid om deze met Kristel te bespreken. En dat heeft enorm veel gebracht. Door haar tips en de kleine aanpassingen die ik heb gedaan, leef ik nu bewuster & gezondere. Kristel is een zeer prettige gesprekspartner!

 

S. de Kort: Mijn ervaringen zijn zeer positief, je krijgt de juiste adviezen, vaak zijn het de kleine veranderingen, die toch een enorm verschil maken. Ik leef nog steeds mijn eigen leven, maar ben me bewuster van wat ik doe. Ik vond het contact met Kristel bijzonder prettig!! Echt een aanrader!

 

 

Stoppen met roken

Juli '21 Jaap:  Ik ben in 2020 bij Kristel gestart voor stoppen met roken begeleiding. Ik heb een 'lang traject' gevolgd, met de nodige terugval momenten. Kristel heeft met niet 'laten vallen', maar steeds samen met mij gekeken naar het terugval moment en vooral om daarvan te leren & hoe nu verder. Door de gesprekken heb ik 'het probleem' bij mezelf gevonden; mede door de fantastische hulp van Kristel. Zonder oordeel heeft ze steeds naar me geluisterd. Samen hebben we naar oplossingen gezocht. Kristel heeft echt een hele fijne, bijzondere, eigenlijk geweldige aanpak en .....ze gaat er ook 'geen doekjes om winden'. Ze is eerlijk, to the point, maar wel op een zeer gelijkwaardige, fijne en open manier. Uiteindelijk kan ik zeggen; ik ben rookvrij!!

Juli '21 Kevin: Ik heb geen slecht woord over Kristel te zeggen; ze is open, eerlijk & direct. Ze heeft zich aangepast aan mijn wensen over hoe ik wilde gaan stoppen met roken. Ze doet wat ze zegt. Is zeer goed bereikbaar. Vaak via app al binnen uur reactie.

Juni '21 Yolanda: Ik heb dit jaar stoppen met roken traject bij Kristel gevolgd. Coaching was zeer persoonlijk & op maat. Ze is erg goed en makkelijk bereikbaar. Ik vind Kristel zeer deskundig en haar bejegening is zeer goed! Ik ben nu al enkele maanden rookvrij en ben daar ontzettend blij mee!

April '21 Jolijn: Contact met Kristel was heel fijn, open en vertrouwd. Tussentijds contact via app, wat ook heel fijn en laagdrempelig is, was voor mij een meerwaarde. Kristel is echt een 'steuntje in de rug', wat extra motivatie geeft. Contact is makkelijk, duidelijk  & goed!

Maart'21 Merel: Na uitgebreid intake gesprek, kwam er persoonlijk 'plan van aanpak'. Ik kon haar makkelijk bereiken en de past zich aan aan wat je ervaart. Ik ben gestopt met roken in Corona tijd, een lastige tijd voor mij. Kristel gaf me een fijne motivatie & energie. Ze is altijd enthousiast en stimuleren, gaf me moed om vol te houden.

Februari '21 Jacob: Stimuleren, altijd positief, graag in contact, laagdrempelig, samenwerkend, hulpvaardig, zeer vriendelijk....kortom TOP!!

September '20: Begin Maart heb ik contact gezocht met Kristel voor 'dringende hulp' bij het stoppen met roken. Maar ja....Corona crisis tijd! Toch heb ik fantastische begeleiding gehad, via telefoon. Ze is zeer betrokken en leeft echt met je mee. Zonder dat het betuttelend of onprettig is. Inmiddels ben ik 3 maanden rookvrij en daar zeer blij mee!

Juli '20: Kristel is een vriendelijke, professionele, laagdrempelige en zeer motiverende coach!

Mathijs Leenen juni '20: Via mijn huisarts kwam ik bij Lijfstijlcoaching/ Kristel terecht. Dit is een zeer goede keuze geweest. Er wordt door haar goed naar je geluisterd, je voelt je echt gehoord. Je voelt de ruimte om je eigen gedachten & handelen te delen en te bespreken. Ze is mega vriendelijk, begripvol en een zeer goede coach; daarvoor krijgt ze echt een 10!

Mei '20: Ik vond de begeleiding echt goed, zeer motiverend en ondersteunend! Ze is altijd bereikbaar en reageert altijd super snel! Wat erg fijn is, als het wel eens 'moeilijker' gaat. 

Jan Fransen: 03-01-20: Zeer goede begeleiding om roken af te leren. Kristel geeft goed advies en TOP begeleiding. Ze houdt regelmatig contact via app, telefonisch en/of face to face. Ben nu 3 maanden rookvrij! Bedankt voor alle goede hulp!!

Peter: nov. '19: Ik geef Kristel een dikke 10! Ze kan erg goed luisteren, geeft goed advies, begeleiding was heel erg goed. Ze is eigenlijk heel erg lief en een goed meedenkend persoon.

Marianne van de Ven -Steeg okt '19: Kristel is zeer betrokken bij je als mens. Begeleiding bij en door haar voelt als een 'warme deken'. Ben erg gelukkig en blij en....al ruim 4 maanden rookvrij!

Edwin Heermans: Persoonlijke begeleiding, genoeg ruimte voor eigen inbreng. Via app zeer goed bereikbaar. Ik vind haar rustig en zeker niet opdringerig. Je moet het stoppen toch zelf doen, maar haar begeleiding is wel fijn en ondersteunend.

April: Ondernemer: Ik geef de stoppen met roken begeleiding een 9!! Begeleiding is zeer persoonlijk, echt 'aandacht op maat'. Kristel is een zeer prettige gesprekspartner, zonder oordeel; wat zeer fijn is. Daarnaast is ze zeer benaderbaar en zeer goed bereikbaar. Ik ben inmiddels ruim 5 maanden rookvrij en daar ben ik MEGA blij mee!!

Maart '19: WAUW...super mooie reactie cliënt stoppen met roken begeleiding: Tijdens intake gesprek uitgebreid gesproken over mijn eerdere stopervaringen, mijn motivatie en daar werd erg goed op doorgepakt. Kristel is zeer betrokken, kon ze zelf in het weekend benaderen. Ook zeer attent op momenten die voor mij potentieel moeilijk zouden gaan zijn. Ik ben erg tevreden over de begeleiding, ben nu ruim 4 maanden rookvrij. Ik moet het verder zelf doen, maar Kristel was en is voor mij wel, de stok achter de deur om het te kunnen doen; op een positieve manier. Ik vind haar aanpak SUPER! Niet betuttelend, maar vanuit VERTROUWEN dat ik het zou kunnen. Daardoor ging ik het ook zelf geloven!!

Februari '19: Lisette van der Meulen: Ik ben zeer tevreden over Lijfstijlcoaching. Ik ben helaas nog niet gestopt met roken, maar dat is totaal mijn eigen verantwoording. De begeleiding was/is TOP! Zeer persoonlijk, aandacht voor persoonlijke situatie en ruim voldoende tijd en aandacht. Ik kom zeker bij Kristel terug!!

Januari '19: Stan Hobbelen: Ik ben inmiddels 3 maanden rookvrij. Heb de coaching bij Lijfstijlcoaching als zeer goed ervaren. Er werd goed naar mijn situatie gekeken en op basis daarvan naar een oplossing gezocht. Bejegening, benadering en deskundigheid van Kristel zijn ZEER GOED! Ze is erg goed bereikbaar op alle denkbare manieren. Ze zoekt ook regelmatig contact met de vraag hoe het gaat. Ik heb de coaching en begeleiding als ZEER POSITIEF ervaren, geef het een 10!

Kan het iedereen die graag wil stoppen met roken aanraden! 

December '18: Robert de Leeuw, ondernemer: 

Precies wat ik verwachte en nodig had bij begeleiding; niet l.......maar poetsen! Recht op het doel af. Bij het intake gesprek is mijn persoonlijke situatie goed aangehoord en daarop is de begeleiding afgestemd. Kristel is zeer deskundig en haar benadering is zeer goed!! Kreeg regelmatig 'stimuleringsmails of appjes', ze is perfect bereikbaar. Ik ben inmiddels al 3 maanden rookvrij. Wil je goede en praktische ondersteuning, ga dan naar Lijfstijlcoaching.

 

December '18; Steve van der Velde, medewerker Vivisol: Ben nu 3 maanden rookvrij!! Ik geef Lijfstijlcoaching een 10!! Voor de begeleiding die ik heb gehad. Voldoende ruimte voor eigen inbreng, veel contact momenten, ze is zeer goed bereikbaar. Kristel is zeer prettig in contact. Voor haar deskundigheid, het contact, haar manier van begeleiden, haar aandacht, geef ik haar ook een 10!! Echt TOP begeleiding. Een aanrader voor iedereen die wil stoppen met roken!! 

 

Oktober: Mirjam 54 jaar: Lijfstijlcoaching verdient een dikke 8 voor de begeleiding! Ik bewonder de zeer persoonlijke aandacht en de tijd die er voor je is! Ik vind Kristel een zeer prettige gesprekspartner, die zeer goed kan luisteren en op het juiste moment, de juiste dingen zegt. Ik voelde vanaf het begin een ‘verbondenheid’ met haar. Wat ook prettig is, dat er in het 1e rookvrije jaar nog contact blijft bestaan, dit geeft mij een stimulans om door te blijven gaan. Ik ben inmiddels al ruim 4 maanden rookvrij!! Ik ga Lijfstijlcoaching zeker bij andere aanbevelen.