Ervaringen

leefstijl

Anoniem; Mijn werkgever bood stoppen met roken begeleiding aan. Ik had gehoord dat Kristel haar achtergrond "medisch' was en dat ze ook verstand heeft van Diabetes. Ik ben na de bijeenkomst na haar toegegaan en gevraagd of ze me wilde begeleiden bij mijn leefstijl. Met de goedkeuring van mijn werkgever en huisarts zijn we gestart. En WAUW wat is dat een goede zet geweest, stap voor stap ben ik gezonder gaan eten, meer gaan bewegen. Kristel is zeer praktisch ingesteld en geeft ook die adviezen. Ik ben inmiddels helemaal van mijn insuline spuiten af, gebruik nog maar 1 pilletje. Echt fantastisch!! Ik voel me SUPER!!

 

JvB '18: Ik voelde me al enige tijd niet goed, niet fit. Ik wist zelf wel dat mijn leefstijl niet zo best was. Ben via huisarts bij Kristel terecht gekomen. Met 3 gesprekken heeft ze me 'op de rit' gekregen, met hele bruikbare en praktische tips. Voel me nu stukken fitter, eet veel gezonder. Kristel is makkelijk in gesprek, bekijkt samen met je naar je situatie en denkt mee in oplossingen die voor jou handig zijn.

 

A. Baeten: Op het werk werden er vitaliteit workshops aangeboden, zo ben ik bij Lijfstijlcoaching terecht gekomen. Ik ben, daarna, middels afspraken met Kristel,  super goed geadviseerd over voeding en de juiste producten. Ik heb suikerziekte en mede door Kristel, zijn deze waarden nu veel beter! Ben ook afgevallen, beweeg nu veel meer en voel me veel fitter! Enorm fijn dat ik dit mee mocht doen. Heb mijn werkgever ook echt bedankt dat ze dit georganiseerd hebben.

 

J. Spiering: via een relatie ben ik met Kristel in contact gekomen. Met heel veel respect voor mijn eigen keuzes heeft ze me begeleid naar een gezondere leefstijl. Kristel is zeer vriendelijk & prettig persoon.

  

Y. Hermans: ik heb via mijn werk een gezondheidscheck laten doen. Ik kreeg de mogelijkheid om deze met Kristel te bespreken. En dat heeft enorm veel gebracht. Door haar tips en de kleine aanpassingen die ik heb gedaan, leef ik nu bewuster & gezondere. Kristel is een zeer prettige gesprekspartner!

 

S. de Kort: Mijn ervaringen zijn zeer positief, je krijgt de juiste adviezen, vaak zijn het de kleine veranderingen, die toch een enorm verschil maken. Ik leef nog steeds mijn eigen leven, maar ben me bewuster van wat ik doe. Ik vond het contact met Kristel bijzonder prettig!! Echt een aanrader!

 

 

Stoppen met roken

September '20: Begin Maart heb ik contact gezocht met Kristel voor 'dringende hulp' bij het stoppen met roken. Maar ja....Corona crisis tijd! Toch heb ik fantastische begeleiding gehad, via telefoon. Ze is zeer betrokken en leeft echt met je mee. Zonder dat het betuttelend of onprettig is. Inmiddels ben ik 3 maanden rookvrij en daar zeer blij mee!

Juli '20: Kristel is een vriendelijke, professionele, laagdrempelige en zeer motiverende coach!

Mathijs Leenen juni '20: Via mijn huisarts kwam ik bij Lijfstijlcoaching/ Kristel terecht. Dit is een zeer goede keuze geweest. Er wordt door haar goed naar je geluisterd, je voelt je echt gehoord. Je voelt de ruimte om je eigen gedachten & handelen te delen en te bespreken. Ze is mega vriendelijk, begripvol en een zeer goede coach; daarvoor krijgt ze echt een 10!

Mei '20: Ik vond de begeleiding echt goed, zeer motiverend en ondersteunend! Ze is altijd bereikbaar en reageert altijd super snel! Wat erg fijn is, als het wel eens 'moeilijker' gaat. 

Jan Fransen: 03-01-20: Zeer goede begeleiding om roken af te leren. Kristel geeft goed advies en TOP begeleiding. Ze houdt regelmatig contact via app, telefonisch en/of face to face. Ben nu 3 maanden rookvrij! Bedankt voor alle goede hulp!!

Peter: nov. '19: Ik geef Kristel een dikke 10! Ze kan erg goed luisteren, geeft goed advies, begeleiding was heel erg goed. Ze is eigenlijk heel erg lief en een goed meedenkend persoon.

Marianne van de Ven -Steeg okt '19: Kristel is zeer betrokken bij je als mens. Begeleiding bij en door haar voelt als een 'warme deken'. Ben erg gelukkig en blij en....al ruim 4 maanden rookvrij!

Edwin Heermans: Persoonlijke begeleiding, genoeg ruimte voor eigen inbreng. Via app zeer goed bereikbaar. Ik vind haar rustig en zeker niet opdringerig. Je moet het stoppen toch zelf doen, maar haar begeleiding is wel fijn en ondersteunend.

April: Ondernemer: Ik geef de stoppen met roken begeleiding een 9!! Begeleiding is zeer persoonlijk, echt 'aandacht op maat'. Kristel is een zeer prettige gesprekspartner, zonder oordeel; wat zeer fijn is. Daarnaast is ze zeer benaderbaar en zeer goed bereikbaar. Ik ben inmiddels ruim 5 maanden rookvrij en daar ben ik MEGA blij mee!!

Maart '19: WAUW...super mooie reactie cliënt stoppen met roken begeleiding: Tijdens intake gesprek uitgebreid gesproken over mijn eerdere stopervaringen, mijn motivatie en daar werd erg goed op doorgepakt. Kristel is zeer betrokken, kon ze zelf in het weekend benaderen. Ook zeer attent op momenten die voor mij potentieel moeilijk zouden gaan zijn. Ik ben erg tevreden over de begeleiding, ben nu ruim 4 maanden rookvrij. Ik moet het verder zelf doen, maar Kristel was en is voor mij wel, de stok achter de deur om het te kunnen doen; op een positieve manier. Ik vind haar aanpak SUPER! Niet betuttelend, maar vanuit VERTROUWEN dat ik het zou kunnen. Daardoor ging ik het ook zelf geloven!!

Februari '19: Lisette van der Meulen: Ik ben zeer tevreden over Lijfstijlcoaching. Ik ben helaas nog niet gestopt met roken, maar dat is totaal mijn eigen verantwoording. De begeleiding was/is TOP! Zeer persoonlijk, aandacht voor persoonlijke situatie en ruim voldoende tijd en aandacht. Ik kom zeker bij Kristel terug!!

Januari '19: Stan Hobbelen: Ik ben inmiddels 3 maanden rookvrij. Heb de coaching bij Lijfstijlcoaching als zeer goed ervaren. Er werd goed naar mijn situatie gekeken en op basis daarvan naar een oplossing gezocht. Bejegening, benadering en deskundigheid van Kristel zijn ZEER GOED! Ze is erg goed bereikbaar op alle denkbare manieren. Ze zoekt ook regelmatig contact met de vraag hoe het gaat. Ik heb de coaching en begeleiding als ZEER POSITIEF ervaren, geef het een 10!

Kan het iedereen die graag wil stoppen met roken aanraden! 

December '18: Robert de Leeuw, ondernemer: 

Precies wat ik verwachte en nodig had bij begeleiding; niet.....maar poetsen!Recht op het doel af. Bij het intake gesprek is mijn persoonlijke situatie goed aangehoord en daarop is de begeleiding afgestemd. Kristel is zeer deskundig en haar benadering is zeer goed!! Kreeg regelmatig 'stimuleringsmails of appjes', ze is perfect bereikbaar.Ik ben inmiddels al 3 maanden rookvrij. Wil je goede en praktische ondersteuning, ga dan naar Lijfstijlcoaching.

 

December '18; Steve van der Velde, medewerker Vivisol: Ben nu 3 maanden rookvrij!! Ik geef Lijfstijlcoaching een 10!! Voor de begeleiding die ik heb gehad. Voldoende ruimte voor eigen inbreng, veel contact momenten, ze is zeer goed bereikbaar. Kristel is zeer prettig in contact. Voor haar deskundigheid, het contact, haar manier van begeleiden, haar aandacht, geef ik haar ook een 10!! Echt TOP begeleiding. Een aanrader voor iedereen die wil stoppen met roken!! 

 

Oktober: Mirjam 54 jaar: Lijfstijlcoaching verdient een dikke 8 voor de begeleiding! Ik bewonder de zeer persoonlijke aandacht en de tijd die er voor je is! Ik vind Kristel een zeer prettige gesprekspartner, die zeer goed kan luisteren en op het juiste moment, de juiste dingen zegt. Ik voelde vanaf het begin een ‘verbondenheid’ met haar. Wat ook prettig is, dat er in het 1e rookvrije jaar nog contact blijft bestaan, dit geeft mij een stimulans om door te blijven gaan. Ik ben inmiddels al ruim 4 maanden rookvrij!! Ik ga Lijfstijlcoaching zeker bij andere aanbevelen.

September: Ik geef de begeleiding van Lijfstijlcoaching een dikke 10!

Na een zeer goed & persoonlijk intake gesprek, ben ik vol vertrouwen begonnen. Tijdens het traject kon ik op ieder moment van de dag Kristel bereiken, er was altijd begeleiding en coaching beschikbaar, via app of telefonisch. Daarnaast is ze ook super attent!!

Ik heb de coaching als zeer professioneel en betrokken ervaren, zowel voor stoppen met roken als voor overige zaken werd ik echt goed begeleid. Ik heb/had wat problemen op mijn werk en ook daarbij heb ik veel steun & ondersteuning gehad. Ze kijkt echt veel verder dan alleen ‘de sigaret’ of de verslaving. Ik ben inmiddels al 4 maanden rookvrij.

Ik heb haar de deskundigheid als zeer goed, prettig en zeer ondersteunend ervaren. Ik kan het iedereen aanraden!! 

Augustus: Beoordeling stoppen met roken: 9!!

Er werd goed naar mijn persoonlijke behoeftes geluisterd en naar mijn achtergrond. Ik voelde me heel erg gezien en gehoord.
Ik vind Kristel zeer deskundig, ik had het gevoel met een ervaren coach te spreken die ook heel goed weet wat roken met je doet
Ik heb het contact met Kristel als heel prettig ervaren. Hier wordt je echt nog als mens gezien, er word daadwerkelijk naar je geluisterd. Je wordt gehoord en gezien. Kristel kijkt verder dan naar alleen de buitenkant. Ze heeft oprechte belangstelling. Ze geeft meer dan voldoende contact en ondersteuning. Ik kan het iedereen aanraden!! 
Angelique van Deursen

 

Juli: Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Kristel. Eerst was er een informatieve workshop. Die bij mij voor al behoorlijk wat 'aha...' momenten zorgde en ik keek na die workshop toch op een andere en veel minder positieve manier naar mijn 'geliefde sigaret'.  Ik heb me direct aangemeld voor verdere begeleiding. En met succes!! Ben zeker gestopt met roken en wil hem ook NOOIT meer terug. Voel me veel beter, frisser, heb meer lucht, echt heerlijk!!

Juni: Ik heb de begeleiding van Kristel als zeer persoonlijk en prettig ervaren. Ze is zeer makkelijk in het contact, altijd bereikbaar en zeer attent!!

 

Mei:  Ik ben onder begeleiding van Kristel gestopt met roken. Samen hebben we mijn rookgedrag in kaart gebracht en gezocht naar wat ik kan doen om mijn rookmomenten op te vangen. Ik rookte al 45 jaar....dus dat viel niet mee. Maar het is gelukt. Ik had het niet gekund zonder de enorme goede & positieve begeleiding van Kristel!

 

 AprilIk wilde eigenlijk gaan stoppen mbv medicatie (champix), maar tijdens het eerste gesprek adviseerde Kristel iets anders. Ik heb samen met haar een afbouwschema opgesteld en dat is echt super goed gegaan. Kristel is zeer positief & stimulerend, je komt er na een gesprek met heel veel positieve energie vandaan. En wat ik heel prettig vind, is dat ze absoluut NIET met het 'wijzende vingertje komt'. Echt een aanrader voor alle rokers. Ik ben inmiddels 4 maanden rookvrij!! Echt een verademing!!

 

30-5-17: M. Meeren: Ik ben inmiddels 1 mnd rookvrij, voor mij een mijlpaal. Ik heb Kristel, tot nu toe, ervaren als een zeer betrokken, positief en hartelijk persoon. Die me op de juiste manier weet te benaderen en vooral te motiveren. Vooral het intensieve en persoonlijke app contact heeft mij zeer geholpen!

 

Juli '17: Ik heb veel inzichten gekregen die ik heb kunnen gebruiken om te stoppen. Stoppen is een kwestie geweest van bewustwording waarom je eigenlijk rookt en hoe zinloos het is. Het monstertje is erg leuk bedacht.

 

De tips en trucs waren erg verhelderend en gaven een flinke bewustwording.

Kristel is een prettig en geduldig persoon om mee in gesprek te gaan.

Er is veel contact mogelijk, via gesprekken of via appjes. Kristel appt je regelmatig. Soms te goed met alle appjes! :-) Ik kan het iedereen om onder begeleiding van Kristel te gaan stoppen met roken.

 

14-8-17: de kracht van de begeleiding zit hem voor mij in 2 dingen: in de enorme bewustwording die je wordt bijgebracht en door de zeer persoonlijke aanpak! Ik ben enorm verrast en zeer blij!! Was een zeer verstokte shag roker en een ervaren stopper, helaas steeds zonder succes. En nu...ben ik inmiddels al ruim 4 maanden rookvrij!! Een verademing!!

 

5-9-17: Via mijn werk mocht ik aan dit traject mee doen. Ik wilde al stoppen, had het nog nooit gedaan en rookte pakje per dag.  Goed eerste gesprek gehad, was duidelijk en prettig. Wat ik fijn vond is dat je veel contact hebt met Kristel, dat werkt erg fijn. Heb 1x een sigaretje gerookt en voelde me daarna zwaar K.... Maar mede door de fijne reactie van Kristel, ging het daarna toch weer goed. Ze is zo positief en stimulerend! Ben nu al bijna 5 maanden gestopt en ga echt nooit meer roken. Vind het nu gewoon vies. Voel me beter, fitter....wel met een paar kilootjes meer. 

 

September '17:  Na een zeer goed intake gesprek, wat voor een MEGA bewustwording heeft gezorgd, ben ik redelijk snel gestopt met roken. Ondanks wat moeilijke momenten, waar ze me super door heen heeft geholpen, is het echt TOP gegaan. Ik ben nu al ruim 6 maanden rookvrij en voel me er super goed bij!!

 

Oktober '17: Mijn ervaring is super, Kristel is een super positief en enthousiast mens. Ze is altijd zeer goed en makkelijk bereikbaar. Ik heb veel app contact met haar gehad. Inmiddels ben ik al bijna 4 maanden rookvrij!

 

Oktober '17: Ik had van Kristel zo veel goede verhalen gehoord, zij was mijn laatste redmiddel. Dat heb ik ook tegen haar gezegd. Ik vond de begeleiding en SUPER! Heb in het begin nog nicotine kauwgom gebruikt, maar dat ook al super snel gestopt. De kracht van de begeleiding lag bij mij echt in het feit dat ik 'mijn keuzes' mocht maken en dat Kristel altijd mee buigt en je helpt om je doel 'een rookvrij' leven te bereiken. Wacht niet langer, maar meld je echt aan!!

 

November '17: Ik was een stevige roker, omringt door veel rokers. Niet-rokers die me wel es vroegen om eventueel te stoppen,die meldde ik altijd: ik stop als ik er echt klaar mee ben. Nu jaren later, werd op het werk een coach uitgenodigd om mensen te komen helpen te stoppen met roken. Mijn idee was: ik ga wel es horen wat ze te vertellen heeft, en kijken of ze mij kan overtuigen om te stoppen. Vond het confronterend, en ben me in korte tijd heel bewust gaan worden van waar ik mee bezig was. Heb een stopdatum geprikt en ben in 3 weken afgebouwd en gestopt. Vooral dat ik mijn 'eigen inbreng' mocht doen, vond ik erg fijn! Zo werd het mijn traject.

November '17: Na de informatie bijeenkomst bij ons op het werk heb ik een goed intakegesprek gehad en er was veel oprechte belangstelling voor mijn persoonlijke situatie

 

Wat ik erg prettig vond is, dat  ik altijd het

gevoel gehouden heb dat ikzelf “leading” bleef. Bijvoorbeeld bij het afbouwschema en het moment van definitief stoppen.

 

Ik vond het WhatsApp contact uitstekend werken, veel beter dan b.v. 1x per week een persoonlijk gesprekje.

Het is voor mij duidelijk dat Kristel veel ervaring heeft en niet alleen met de begeleiding van ‘het stoppen met roken!’. Het is je gelukt om tot mij door te dringen, mijn vertrouwen te verkrijgen en resultaat te boeken. Complimenten!!