Kristel Buster

Al 29 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in de zorgsector. Ik heb gewerkt in de eerste- (huisartsenpraktijken) en tweede lijn (ziekenhuis) gezondheidszorg. Tot mei 2018 heb ik, naast mijn werk voor Lijfstijlcoaching, ook gewerkt als praktijkondersteuner in diverse huisartsenpraktijken.  Ik ben hiermee gestopt omdat gelukkig steeds meer mensen Lijfstijlcoaching weten te vinden en ik ze mag begeleiden naar een gezondere leefstijl, zowel in het bedrijfsleven als particulieren.

 

Mijn specialisatie en grootste kracht ligt bij het begeleiden van mensen bij het stoppen met roken, wat een zeer moeilijke & lastige gedragsverandering is. Maar met de juiste aanpak zeker bereikbaar! 

 

Vanuit mijn passie voor mensen, oprechte betrokkenheid en interesse voor anderen ben ik 10 jaar geleden lijfstijlcoaching gestart, naast mijn werk in de gezondheidszorg. Vanuit mijn werkervaring weet ik hoe lastig en tijdrovend het kan zijn om je gedrag te veranderen, daar is tijd, aandacht en energie voor nodig.

Ik ga altijd uit van de kracht, motivatie, normen en waarden van de ander, ik steun & support daar waar nodig is of de andere behoefte aan heeft.

Mijn aanpak is altijd gelijkwaardig, laagdrempelig en zonder oordeel. Met als enige doel, dat de ander bereikt wat hij of zij wil bereiken, uitgaande van het vertrouwen van en in de ander!