Stoppen met roken medewerkers bedrijf

Stimuleren van stoppen met roken levert u als werkgever een flinke kostenbesparing op in de vorm van een hogere productiviteit, minder verzuim, lagere arbeidsongeschiktheid en langere inzetbaarheid van de werknemers.

 

Als voorbeeld: een rokende fulltime medewerker, die gemiddeld 8x per dag 5 minuten weg is van zijn werkplek om te roken, besteedt ruim 3 uur per week aan roken.  Bij een uurprijs van €50,- betekent dit een verlies van ongeveer €5000,- per jaar.

Daarnaast verzuimen rokers 1,5 keer zoveel als niet rokers. Redenen genoeg om stoppen met roken begeleiding aan te bieden!

 

Lijfstijlcoaching organiseert in-company stoppen met roken bijeenkomsten & begeleidingstrajecten. Vaak wordt er gestart met een informatie 'stoppen met roken bijeenkomst'. Tijdens deze bijeenkomst wordt er ingegaan op 'waarom het zo moeilijk is om te stoppen', inzicht in gewoonten & patronen, hulpmiddelen en wat Lijfstijlcoaching voor begeleiding aanbiedt.  Na deze bijeenkomst is het aan de medewerker of hij zich aanmeld voor het begeleidingstraject. Vervolgens  wordt er altijd een begeleiding en stoppen met roken plan op maat gemaakt! Medewerkers kunnen kiezen voor een individueel traject of een groepstraject (collega's).

De 'op maat' begeleiding én de persoonlijke begeleiding is dé succesfactor & sterke kracht van Lijfstijlcoaching! Kijk bij de ervaringen, hoe mensen de begeleiding ervaren hebben.

  

Mocht er interesse zijn voor een stoppen met roken traject voor uw medewerkers, neem dan gerust contact op om de verdere mogelijkheden te bespreken.