Stoppen met roken

Begeleiding

Overweegt u of heeft u besloten dat u gaat stoppen met roken? Dan bent u voor de begeleiding bij ons aan het juiste adres.

Bij het eerste gesprek bespreken we uw huidige rookgedrag, eerdere stopervaringen, motivatie en wensen omtrent begeleiding.

 

Uit ervaring blijkt dat veel rokers een 'steuntje in de rug' goed kunnen gebruiken, dat iemand die 'mee leeft' een zeer goede stimulans is. Uitgangspunt is dat de begeleiding persoonlijk en 'op maat' is, zodat uw doel bereikt wordt: een rookvrij leven!

 

De duur van het begeleidingstraject is ongeveer 4 maanden, de meeste mensen zijn in die periode 3 maanden rookvrij. Dan stopt de intensieve begeleiding. Na die periode blijven we in contact met u, als nazorg traject. Deze mogelijkheid is er tot 1 jaar na uw eerste stopdatum en hopelijk bent u dan 1 jaar rookvrij. Er is begeleiding mogelijk middels face-to-face gesprekken (locatie Diessen), mail, telefonisch, beeldbellen en/ of whats-app contact. De duur, frequentie en tijdsinterval wordt op uw persoonlijke wensen afgestemd.

 

 

 

 

 

Lijfstijlcoaching heeft met de meeste zorgverzekeraars een 100% vergoeding afspraak gemaakt. Voor verdere details hierover, kijk dan bij vergoeding zorgverzekeraars.

 

Lees gerust eens de ervaringen van eerdere 'stoppers' bij Lijfstijlcoaching.

 

Cijfers 2020; na 3/4 maanden begeleiding is 89% rookvrij, na 6 maanden is  70% nog steeds gestopt met roken.

 

Na 1 jaar is 66% nog  rookvrij.

Uit de tevredenheidsenquête blijkt dat de begeleiding van Lijfstijlcoaching gemiddelde een 9,1 scoort!!

Meest genoemd; persoonlijke begeleiding, laagdrempelig, zeer makkelijk in contact, begeleiding op maat, aandacht voor persoonlijke situatie, praktisch en doelgericht!